Anlita oss

  • Hyr personal

    Både inom industrin och tjänstesektorn är det vanligt att förutsättningarna förändras snabbt, det ställs stora krav på flexibilitet och korta leveranstider

  • Rekrytera personal

    Vi erbjuder direktrekrytering eller hyrrekrytering. Oavsett vad du väljer ger vi dig alltid full garanti på att ni hittar era nya medarbetare.

  • Partner

    Wikan Partner är ett komplement för Dig som kund hos Wikan Personal. När Du behöver stöd så kan vi erbjuda vårt nät av Partners som är experter inom HR, Produktion/Teknik och Tester/Certifieringar.

Söker du jobb?

Är du arbetslös eller bara sugen på att hitta ett nytt intressant arbete. Wikan Personal är ett lokalt bemannings- och rekryteringsföretag som kan hjälpa dig till ett nytt arbete. Här kan du söka bland alla våra lediga arbeten.

Söker du personal?

Behöver du tillfälligt förstärka din bemanning eller har du behov av att nyanställa personal? Du kanske behöver en konstruktör, fler montörer, truckförare, ytterligare en säljare eller kanske en ny personalchef? Oavsett ditt behov kan Wikan Personal hjälpa dig. Vi hjälper dig med både yrkesarbetare och tjänstemän och vi är duktiga på att hitta rätt personal.

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.