Att arbeta på Wikan Personal

Att arbeta på ett bemanningsföretag ger stora möjligheter att snabbt komma in på arbetsmarknaden, knyta många kontakter och bygga ett CV på kort tid. Men, det är viktigt att poängtera att det inte passar alla att arbeta som uthyrd konsult. Det krävs att du tycker att det är kul att byta arbetsplats och arbetstider och ser det som en ständig utmaning med förnyelse och nya kontakter. Längden på ett uppdrag hos oss varierar kraftigt. Vissa kunder väljer att hyra in under väldigt långa perioder medan andra tar in personal under kortare tillfälliga toppar. Ett uppdrag kan alltså vara i bara några dagar men kan också löpa på i flera månader, om inte år. Dessutom ska tilläggas att många konsulter får erbjudande om anställning hos kunden.

Wikan Personal arbetar under Bemanningsavtalet. Som anställd hos oss har du en fast grundlön, utöver det har du snittlönen på ditt kundföretag. Du har reglerad semester, rätt till sjuklön, ob/övertidsersättning, pension samt försäkringar.

På Wikan Personal ser vi våra medarbetare som vår allra viktigaste tillgång och som uthyrd konsult är du vårt ansikte utåt! Det är genom din insats ute hos kund som vi bygger upp våra goda relationer med våra kundföretag, med förhoppning om ett långt samarbete.

Söker du extraarbete?

Att arbeta extra på ett bemanningsföretag kan, förutom lön, ge värdefulla kontakter. Vi har kunder inom ett flertal områden och du får en chans att prova på olika arbeten. I den här anställningsformen är det du som bestämmer hur mycket du vill och kan arbeta.

Det är därför viktigt att du i din ansökan skriver vilken av ovan nämna kriterier du uppfyller.

Logga in på befintligt CV

Registrera nytt CV

Då vi arbetar under Bemanningsavtalet krävs det att du uppfyller någon av följande kriterier för att få arbeta på timbasis hos oss:

  • ... du är student
  • ... du är pensionär
  • ... du har annan huvudsaklig sysselsättning
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår