Tillbaka till sök
Utgått jobb

Lastbilschaufförer sommaruppdrag till södra Stockholm

Lastbilschaufförer sommaruppdrag till södra Stockholm

Om företaget
Vår kund är ett väletablerat företag i åkeribranschen med gott rykte som dagligen genomför styckegodstransporter i hela Stockholm och Mälardalen. De utför även specialtransporter och tillhandahåller lagerutrymmen för sina kunder. Nu söker de förstärkning under sommaren, och här får du vara del av ett glatt gäng som arbetar med stolthet.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer utföra transporter i olika delar av Stockholm och Mälardalen. Många av företagets körningar är i Stockholms innerstad, så tjänsten kräver att du är van vid stadstrafik och är lugn och strukturerad att framföra fordonet i tätbebyggda områden för såväl dig själv och dina medtrafikanter. Du ansvarar för lastning och lossning och har god kännedom inom lastsäkring. Företaget finns i södra Stockholm där start och stopp sker. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 6-15 mellan mitten av juni till mitten av augusti. Om behov finns för längre inhyrning kan detta bli aktuellt längre fram.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Kvalifikationer för tjänsten:
- C-kort med tillhörande YKB
- Förarkort
- God körvana
- Strukturerad och lugn i trafiken
- Truckkort

Meriterande för tjänsten:
- Släpkort med god körvana av både släp och trailer
- Krankort, både över och under 18 t/m


Information och kontakt
Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Wikan Personal och uthyrd till kunden. I utgångspunkt kommer uppdraget vara mitten av juni till slutet av augusti, men uppdraget kan även bli förlängt om behov finns.
Vid frågor kring tjänsten och anställningen, vänligen kontakta Mikaela Ahl på 0738603643 eller mikaela@wikan.se
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan

Om Wikan Personal
Wikan Personal hjälper företag både med rekrytering- och bemanningslösningar. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Sommarjobb

Sista ansökningsdag

2023-06-04

Tjänstgöringsort

Stockholm (Stockholms län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår