Tillbaka till sök

Elmätarmontör till 2020

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossJust nu söker vi på Wikan Personal ett flertal montörer till elmätare för att arbeta med vår storkund inom el-montage i Stockholm med omnejd. Har du redan erfarenhet av att montera elmätare, eller av lättare elarbete? Då är det här projektet rätt för dig.

Om projektet:
Den 28 juni 2018 beslutade regeringen att införa nya funktionskrav för elmätarna i Sverige.
Därför kommer vår kund att leverera nästa generations system för el-mätning till nära en miljon kunder. Detta är ett av de strategiskt viktigaste projekten för att förverkliga ett klimatsmart samhälle. Med det nya mätarsystemet möter man både samhällets energiutmaningar och ger kunder bättre information om sin elanvändning.
Smarta elnät spelar en nyckelroll, och med det nya avtalet kan vår kund gå vidare med att implementera en av de avgörande pusselbitarna - ett modernt elmätarsystem. De nya mätarna kommer till en början att installeras i ett pilotprojekt i Stockholm mars-juli 2020. För att sedan övergå till projektet med en löptid på fem år+.

Om företaget
Med vår kunds rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar för att leverera högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och energianvändare. De har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Kunden arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar de högteknologiska och hållbara energisystem.
Kunden är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Bolaget har cirka 1000 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder SEK.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter
Vi vill ge dig chansen att få en fot in på en av Sveriges största leverantör av el-tjänster, där du får möjligheten att delta i den största omställningen av energisystemet i modern tid! Du jobbar i Stockholm inom ett av tre distrikt (city, norr, söder) där du kommer att genomföra byten och installationer av elmätare.

Arbetstiderna kan variera mellan kl. 07:00 och 20:00, måndag-lördag. Du planerar tider och lägger upp dina arbetsdagar med din local area manager eller montageledare. Innan uppdragsstart genomgår du en kortare utbildning via kunden för att få grepp om relevant utrustning, säkerhet och mätarna i sig.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Då du kommer att befinna dig i kunders hem så är det viktigt att du har service i fokus, kvalitet i ditt arbete och kan vara en ambassadör för både dig själv och Wikan Personal.

Vi ser gärna att du även har/är:
- Godkända gymnasiebetyg inom bygg eller el.
-B-körkort och god körvana.
-Utbildad och erfaren av elarbete.
-Fokus på säkerhet och kvalitet.
-Förmåga att arbeta självständigt och effektivt.
-Plikttrogen och pålitlig.
-God skriftlig och talförmåga i svenska och engelska.
-ESA kursintyg ses som mycket meriterande!
-Tidigare erfarenhet av kategori 1-arbeten är mycket meriterande!


Viktig för dig att veta är att större delen av dina arbetsdagar spenderas i bilen och ute på uppdrag, självfallet har du kollegor men vi vill se att du är självgående och inte har problem med att jobba själv.

Information och kontakt
Vi erbjuder bland annat:

- Arbeta för en ledande leverantör inom eltjänster.
- Konkurrenskraftiga anställningsvillkor.
- Lokal och närvarande konsultchef.
- Friskvårdsbidrag årligen.
- Kollektivavtal.
- Tillgång till bra utrustning som kan anpassas efter behov.
- Servicebil.
- Utbildning i ESA (om du inte redan har).

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader som sedan kan generera en fast anställning hos Wikan Personal. Anställningen utgår från Stockholm men innefattar hela distriktet. Omfattningen är på heltid (100%)

Ansök redan idag. Vi kontaktar aktuella kandidater löpande.

Vid eventuella frågor eller dylikt kontakta ansvarig rekryterare.
(Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post)

Om Wikan Personal
När du är anställd hos oss på Wikan Personal kan du vara säker på att du hamnat rätt. Vi är ett auktoriserat bemanningsbolag som värnar och ser till det bästa för våra anställda och kunder. Du har en lokal konsultchef med hög närvaro som ett stöd om det skulle uppstå frågor eller dylikt.

Ansök redan idag. Vi kontaktar aktuella kandidater löpande.

Vid eventuella frågor eller dylikt kontakta ansvarig rekryterare.
(Notera att vi inte tar emot ansökningar via epost)

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-12-31

 • Tjänstgöringsort

  Stockholm (Stockholms län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.