Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

HR-generalist

HR-generalist


Nu söker vi en HR-generalist till Boliden för ett längre konsultuppdrag.

Om företaget
Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbetet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

Dina arbetsuppgifter
Som HR-generalist arbetar du brett med frågor inom HR-området och är ett stort stöd till hela verksamheten. Exempel på arbetsuppgifter inom ansvarsområdet:

- Chefsstöd
- Rekrytering
- Förebyggande hälsoarbete
- Rehabilitering
- Employer Branding
- Arbetsrätt
- Mångfald
- Utbildning
- Utformning, uppföljning och utveckling av olika HR-processer

Organisatoriskt tillhör tjänsten HR, Kvalitet och Kommunikation (HRQC) i Bolidenområdet. Teamet består av tre HR-generalister, en kommunikatör och en verksamhetsutvecklare och du rapporterar till avdelningschefen för HRQC-avdelningen. Du behöver kunna vara tillgänglig från mitten av februari 2020 för överlämning av arbetsuppgifter.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som älskar att arbeta med personalrelaterade frågor. För att vara rätt för rollen har du sannolikt en utbildning inom HR, personalvetare alternativt anskaffat dig likvärdig kunskap genom arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av rekrytering och rehabilitering.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person har du hög servicekänsla, är trygg i dig själv och har lätt för att samarbeta. Du är ansvarstagande, strukturerad samt att du stimuleras av utveckling och förbättringar som ger mervärde i verksamheten. Du är drivande med förmåga att se till helheten. Det är viktigt att du har förmåga att skapa goda kontakter och bygga långsiktiga relationer.

Då du kommer att ha många kontaktytor är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. En god datorvana samt b-körkort är ett krav. I tjänsten ingår resor till Bolidens avdelningar inom Bolidenområdet. Tjänsten är placerad i Boliden.

Vi förutsätter att du delar Bolidens grundläggande värderingar; entusiasm, ansvar och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.


Information och kontakt
Tjänsten som HR-generalist är ett konsultuppdrag med start i februari 2020 och sträcker sig ett år. För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Wilma Nyman på telefonnummer 072-709 02 84 alternativt wilma@wikan.se

Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida. Urval och intervjuer sker löpande men med sista ansökningsdag 27e januari 2020.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Vikariat

Sista ansökningsdag

2020-01-27

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår