Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Bankrådgivare Privat

Bankrådgivare Privat

Om företaget
Ta nästa steg i karriären - till Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad.
Det sitter 180 år av erfarenhet i våra väggar. Samtidigt är vi precis lika nyfikna nu som när vi en gång började. Vi satsar stort på digitalisering, men utan att kompromissa med det fysiska kundmötet. Vi är det lilla och personliga bolaget, men spännvidden är stor. Vi brinner för vår del av Skåne och ser oss som en viktig samhällsaktör inom hållbarhet, miljö och trygghet. Med kompetens inom bank, försäkring och fastighetsförmedling under samma tak - och ett nationellt nätverk av 23 kundägda länsförsäkringsbolag i ryggen - vågar vi lova dig en unik och utvecklande arbetsmiljö.
Länsförsäkringar Bank är en bland Sveriges snabbast växande banker. Stark lokal närvaro, personliga möten och bra enkla lösningar anser vi vara förutsättningar för det bästa kundmötet.

Hur långt vill du gå? Välkommen att växa tillsammans med oss. Läs mer om oss på www.lansforsakringar.se

Vi söker nu en bankrådgivare till vårt kontor i Kristianstad / Hässleholm.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som bankrådgivare är du en viktig del i vårt koncept med att erbjuda privatpersoner rådgivning inom bank och försäkring. Du träffar nya och befintliga kunder och ger råd och erbjuder helhetslösningar inom områdena betala, spara, försäkra och låna. Du arbetar med proaktiv kundbearbetning, har egna kunder och eget rådgivningsansvar. Som bankrådgivare har du tid att lyssna, fråga och förstå vad kunden behöver. I en omväxlande vardag, där kundernas frågeställningar och behov varierar, växer och utvecklas du. Det gör inte bara ditt jobb meningsfullt och roligt. Det gör dig också väldigt duktig på det du gör.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har arbetat några år inom bank och är SwedSec-licensierad.
För att lyckas i rollen krävs en stark vilja att arbeta med kundkontakter och göra affärer. Genom lyhördhet och genuint intresse för kundens behov skapar du förtroenden och bygger långsiktiga relationer. Det är naturligt för dig att utveckla din prestation utifrån dina mål och du drivs av att arbeta mål- och resultatinriktat.
Du trivs med att arbeta såväl i grupp som självständigt och är noggrann samt har en god förmåga att organisera ditt arbete. Din förmåga att ta till dig information och kunskap är en förutsättning för att du ska lyckas i rollen. Digitaliseringen och teknikutvecklingen ställer allt högre krav på flexibilitet och det är viktigt att du har förståelse och eget intresse för den utveckling som sker. För oss är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför vill vi att du är med och bidrar till en inkluderande kultur.

Information och kontakt
Är detta intressant för dig? Välkommen med din ansökan via www.wikan.se

Vi tillämpar löpande urval, sista ansökningsdag är 6 februari 2020. Tjänsten är på heltid och tillsättningen sker efter överenskommelse. Din placering blir på vårt kontor i Kristianstad alternativt i Hässleholm.
För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, 044 - 590 65 14 eller rekryteringskonsult Sara Kvist, 044 -590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.


Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-02-06

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår