Tillbaka till sök

Mättekniker

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossONE Nordic söker en mättekniker.

Om företaget
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition, och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade, och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar för och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem.
ONE Nordic har cirka 1000 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder SEK. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som mättekniker innebär att du monterar och driftsätter mätteknisk utrustning. Du utför installationsarbete såsom kabelförläggning och installation av mätutrustning på lågspänningsanläggningar, strömtransformatorbyte, plintbyte och montage av spänningskretssäkringar. Du utför felanalyser, störningsmätning, felavhjälpning av mätteknisk utrustning såsom elmätare/värmemätare, kommunikationsutrustning, multipunkter och PLC-filter i fält.

Ditt arbetsområde är Skåne och du utgår ifrån Malmö.
Tjänsten kräver B-körkort.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du bör ha en teoretisk elteknisk grundutbildning samt några års relevant arbetslivserfarenhet inom elinstallationsarbete. Erfarenhet av installationsarbete med kvalificerad problemlösning inom yrkesområdet och vana med anläggningsdokumentation ses som meriterande.
Som person trivs du med att träffa människor och du sätter värde på att alltid ge god service. Vidare känner du dig bekväm med att ha mycket att göra samt att arbeta självständigt men också fungera väl i ett team. Det är också viktigt att du har en god förmåga att ta egna initiativ och eftersom du själv ska planera din arbetsdag är det viktigt att du är ordningsam och driven. För att trivas i rollen ser vi att du är serviceinriktad, social och trivs i kundmötet.

Information och kontakt
Urval och intervjuer görs löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Har du frågor eller funderingar, ring Konsultchef Lisbeth Ahlkvist 046-540 85 92

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-02-02

 • Tjänstgöringsort

  Malmö (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.