Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Svetsmontör till Legosvets & Montage

Svetsmontör till Legosvets & Montage


Vi söker nu 2 svetsmontörer till Legosvets & montage verksamhet i Byske.

Om företaget
Som företagsnamnet Legosvets & Montage AB beskriver är de ett legotillverkande företag med en verkstad och måleri på sammanlagt 1750 kvm där de tillverkar, blästrar och målar de stålkomponenter som kunden efterfrågar utifrån deras ritningar. Legosvets & montage är verksamma inom hela Sverige och en stor del av uppdragen sker på plats ute hos kunder där de utför service och montage.

Företaget grundades 1999, omsätter ca 23 miljoner per år och har ett 20-tal anställda.

Dina arbetsuppgifter
Som svetsmontör kommer du att utföra varierande arbetsuppgifter såsom svetsning, montage och service i verkstaden samt hos kunder.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Då arbetet kan innebära jobb ute hos Legosvets & Montage kunder så krävs det att du är självgående, lösningsorienterad och har ett sinne för service. Du har erfarenhet av montering och svetsning och är kunnig inom ritningsläsning.

Som person är du ansvarstagande, ordningsam, noggrann och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är grundutbildad inom svetsning och behärskar det svenska språket. Svetslicenser, heta arbeten och mobila plattformar är meriterande men inget krav. B-körkort är ett krav.

Information och kontakt
Arbetstiderna kan variera beroende på vilket uppdrag du får. Arbetet kan även innebära en del resor och nätter borta. Du kommer att anställas av Wikan men arbeta i Legosvets & Montage verksamhet. All kontakt gällande tjänsten ska gå via Wikan, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde så fort som möjligt efter överenskommelse. Hör av dig med eventuella frågor till Konsultchef Andreas Ögren, tel. 0910-770987

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-02-09

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår