Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Säljcoach till DaCar

Säljcoach till DaCar

Om företaget
DaCar AB marknadsför kem-tekniska produkter för bileftermarknad och tillverkningsindustrin. Produkterna består främst av rostskydd, lim- och tätningsprodukter samt applikationsutrustning/system. På bileftermarknad arbetar vi med eget koncept för professionellt bilrostskydd genom vår Dinitrol center-organisation. Dinitrol center består i dagsläget av 35 rostskyddstationer från Skellefteå i norr till Vellinge i söder, men ambitionen är att antalet stationer ska växa.

DaCar är en progressiv organisation med spännande år framför sig. Vi söker nu en driven säljcoach som vill bidra med att utveckla försäljningsverksamheten hos våra Dinitrol center-stationer runtom i landet. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Tjänstens syfte är att öka försäljning- och marknadsmedvetenheten såväl som kunskapen om detta hos Dinitrol center, vilken skall resultera i en ökad omsättning. En viktig del i arbetet är uppföljning och implementering av Dinitrol center-konceptet, kommersiellt och tekniskt, på stationsnivå. En stor del av tjänsten äger således rum på fältet (i hela landet) ute hos Dinitrol center. Kontorstiden skall till största delen bestå av uppföljning av tidigare möten samt planering och bokning av kommande.

Ute hos Dinitrol center skall ett stort fokus ligga på praktisk hjälp, även om en viss del kommer bestå av teoretiska utbildningar/genomgångar.

Exempel på arbetsverktyg som säljcoachen har att tillgå är:
- Öppet hus
- Kundbesök, t.ex. bilåterförsäljare
- Rostskyddskontroller
- Telefonuppföljning
- Telemarketing
- Profilering annonsplan/annonsstrategi
- Försäljningsutbildning
- Övriga kundevent

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker denna tjänst har en gymnasieutbildning samt B-körkort. Branschbakgrund är inte avgörande, men däremot tror vi att du har erfarenhet av att göra affärer i någon form. Även ett visst tekniskt intresse är en fördel. Då en stor del av tjänsten innebär att utbilda och driva andra framåt tror vi att du är en systematisk och uthållig person med entreprenörsanda som brinner för att just utveckla andra.

Som person är du affärsfokuserad, resultatorienterad och drivande. Du trivs bäst i en roll som innebär många sociala kontakter, gamla som nya. Vidare är du ansvarsfull och trivs i en självständig roll, där du själv får planera ditt arbete utifrån uppsatta mål.

Information och kontakt
Tjänsten är placerad på vårt kontor i Hässleholm, men du kommer ha hela Sverige som arbetsfält och i tjänsten ingår en hel del resor. Du kommer att arbeta heltid och tjänsten är en tillsvidareanställning hos DaCar. I tjänsten ingår bil.

Inom företaget utbildas du i vårt koncept och får fortlöpande kompetensutveckling. Vårt affärskoncept är i ständig utveckling och du får vara med i en trevlig gemenskap tillsammans med oss och våra Dinitrol center.

Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse. Du är välkommen med din ansökan via Wikans hemsida, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är 2020-02-18.

För mer information eller vid frågor, kontakta Kristoffer Svensson på 044 - 590 65 08.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-02-18

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår