Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Om företaget
Vill du arbeta i ett företag med tydliga värderingar, där människan är i fokus? Work for you arbetar med personer som av olika anledningar har hamnat utanför arbetsmarknaden. Vi har tron att varje människa har en inneboende potential. Vi söker nu en redovisningsekonom som kommer bli en del av vårt team på huvudkontoret i Kista. Koncernen omsätter tillsammans ca 150 mkr och har 225 anställda. Läs mer på www.workforyou.se

Vi utökar nu vår ekonomiavdelning med en redovisningsekonom, en kvalificerad och bred roll med stort ansvar. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom kommer du att ha ansvar för redovisning och bokslut i våra bolag som i nuläget omsätter ca 150 mkr och är två bolag till antalet. Som redovisningsekonom arbetar du brett med allt från övergripande ansvar för redovisningen till löpande bokföring, kundreskontra, leverantörsreskontra och momsredovisning. Du säkerställer det löpande redovisningsarbetet samt sammanställer månads- och årsbokslut, deklarationer och årsredovisning. Du kommer att bidra i vårt utvecklings- och förbättringsarbete och upprättande av nya rutiner samt vara delaktig i prognos- och budgetarbete. Du arbetar löpande med löpande rapportering internt och externt och till viss del arbetar du med analys och prognoser.
Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor på vår ekonomiavdelning och du rapporterar till vår ekonomichef.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara aktuell för tjänsten har du som söker en kandidatexamen inom ekonomi gärna med inriktning på redovisning/controller/revision. Du har minst tre års yrkeserfarenhet från liknande tjänst där du ansvarat för redovisningen. Du är trygg i din roll och du är helt självständig i att färdigställa och rapportera bokslut och till stor del även deklarationer och årsredovisningar. Det är meriterande om du har arbetat med löner och vi förväntar oss att du har god kännedom kring ekonomiska lagar och rutiner.
Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du har mycket god datorvana, har arbetat i Office (Excel) samt mycket van användare av ekonomisystem. Vi använder oss av affärssystemet Briljant så erfarenhet av det ser vi som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Vi söker dig som är engagerad, driven och prestigelös. I ditt arbetssätt driver du på och tar initiativ till förbättring och utveckling. Vidare är du strukturerad, noggrann och har lätt för att samarbeta. Du är van att ta ansvar och trivs med variationen att arbeta självständigt men samtidigt tillhöra en grupp som gillar att hjälpas åt. Att arbeta mot deadlines och att leverera och presentera ett genomarbetat material i tid är en självklarhet för dig. Du har analytisk förmåga, ett intresse och driv i att ifrågasätta och förbättra.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Work for you, placerad på vårt kontor i Kista. Då vi vill satsa på rätt person ur ett långsiktigt perspektiv ser vi helst att du som söker tjänsten bor inom ett rimligt pendlingsavstånd, max 60 minuter.

Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag via Wikans hemsida, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är den 22 september.

För mer information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044 - 590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-09-22

Tjänstgöringsort

Stockholm (Stockholms län)

Kontaktpersoner
Sara Kvist 044-590 65 12

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår