Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Teknisk support industrimaskiner med erfarenhet som servicetekniker

Teknisk support industrimaskiner med erfarenhet som servicetekniker

Om företaget
Bystronic är en av världens ledande leverantörer av lösningar för plåtbearbetning. Vi erbjuder ett heltäckande program av högteknologiska maskiner och system, vilka möjliggör de bästa förutsättningarna för en effektiv och lönsam produktion. Bystronic står för tillförlitlighet, hög prestanda, innovationer, kostnadseffektivitet samt användarvänligt handhavande. Vår position på marknaden har uppnåtts genom en kontinuerlig satsning på ett brett och kvalitativt sortiment kombinerat med ett nära samarbete och partnerskap med våra kunder inom industrin. Bland våra kunder märks allt ifrån lokala underleverantörer till världsomspännande industrikoncerner.

Bystronic är specialiserade på CNC laser- och vattenskärmaskiner samt kantpressar. Läs mer på www.bystronic.se

Dina arbetsuppgifter
Som teknisk support-medarbetare hos Bystronic så arbetar du med att hjälpa deras företagskunder med tekniska frågor rörande deras laserskärmaskiner. Du har kontakt med kunderna via telefon och vid varje samtal så tar du ett beslut huruvida du har möjligheten att hjälpa dem via telefon eller om du ska boka in en servicetekniker. Vid de tillfällen du hjälper kunden direkt så finns det möjlighet att koppla upp sig mot maskinen och att fortsätta samtalet via andra system vid behov. Du kommer även att ha mycket kontakt med serviceteknikerna och deras 2nd line support som sitter i Tyskland och Schweiz, det är därför väldig viktigt att din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på engelska är mycket god. Under utbildningen kommer du att resa en hel del med tekniker för att utföra installationer och underhållsuppdrag.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i denna tjänst så tror vi att du tidigare har arbetat några år som servicetekniker och har en teknisk gymnasieutbildning, högskoleingenjör inom el- eller maskinteknik eller annan relevant utbildning. Det är meriterande om du har arbetat med liknande maskiner tidigare och med teknisk support på en avancerad nivå. Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och förändringsbenägen. Du är trygg och van att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift och duktig på att skapa och utveckla kundrelationer är en självklarhet för dig. Vidare ser vi gärna att du har ett driv och intresse av att utveckla och förbättra rutiner och processer.

Svenska och engelska är ett krav, kan du dessutom tyska så är det meriterande.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Bystronic Scandinavia AB och tillträde sker efter överenskommelse. Välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval, sista ansökningsdag är 210221 Du söker tjänsten på www.wikan.se

Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta Erik Samuelsson, 08-540 827 41

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-03-14

Tjänstgöringsort

Stockholm (Stockholms län)

Kontaktpersoner
Erik Samuelsson 08-540 827 41

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår