Tillbaka till sök
Ledigt jobb: El & teknik (Stockholm)

Servicetekniker till södra Stockholm

Servicetekniker till södra Stockholm


DISABs serviceorganisation växer kraftigt och är en trygg arbetsplats i såväl hög- som lågkonjuktur. Till vår relativt nyöppnade filial i Tumba söker vi nu fler servicetekniker för att stötta den tillväxt vi räknar med många år framöver. Vår viktigaste uppgift är att ständigt säkerställa att våra kunders avancerade vakuumlastare fungerar med minimala service-stopp. Produkterna har högt teknikinnehåll och erbjuder därmed varierande och stimulerande uppgifter. Varmt välkommen att fylla en viktig roll inom DISAB!

Om företaget
DISAB Vacuum Technology AB utvecklar och tillverkar sedan 1976 mobila vakuumaggregat. Med hjälp av någon av DISABs kraftfulla vakuumlösningar med vakuum på upp till 950 mbar städas och transporteras avfall, material, damm och smuts samt återvinnes materialspill från produktion. Med våra flexibla lösningar kan kunderna snabbt, enkelt och effektivt utföra arbetet oavsett torra eller flytande material. DISABs kunder återfinns inom entreprenad, mineral & cementindustri, stålverk, livsmedelsindustrin, värmeverk, kommuner med flera över stora delar av världen.

Dina arbetsuppgifter
Som DISAB Servicetekniker arbetar Du hos kund & partners med inspektioner, leveranser, utbildning, service och reparationer av DISABs mobila vakuumlastare, framför allt i Stockholms- & Mälardalsområdet.

Vi erbjuder Dig en mycket självständig och utvecklande arbetsroll inom framgångsrikt, internationellt, företag med stark lokal anknytning. Du blir en viktig del av en avdelning med mycket kvalificerade medarbetare som finner stor tillfredsställelse i sina arbetsuppgifter.

Du utgår från vårt Servicecenter i Stockholm, där vi även har en servicebuss stationerad.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har flerårig arbetserfarenhet av mekanisk installation/service/reparation av liknande maskiner. Allmänna kunskaper inom mekanik, pneumatik, hydraulik och el-kontrollsystem är värdefulla framgångsfaktorer för att lyckas i arbetsrollen. Du förstår vikten av att tillhandahålla god service och tycker om att bygga långsiktiga relationer. Du är trygg och pedagogisk i din arbetsroll och inger förtroende hos dina kunder.

Du är flexibel och har ett utpräglat teknikintresse. Ditt arbetssätt kännetecknas av struktur, god planeringsförmåga och hög servicegrad. Du triggas av tekniska och kulturella utmaningar och ser stort värde i att kunna påverka Din egen arbetssituation. Tjänsten innebär många interna och externa kontaktytor varvid Dina pedagogiska, sociala och kommunikativa förmågor är speciellt viktiga.

Kvalifikationer:
- Teknisk utbildning och/eller operativ erfarenhet inom något eller flera områden såsom mekanik, hydraulik, elsystem, PLC, pneumatik
- Behärskar svenska och engelska, gärna fler språk
- B-körkort är ett krav och C-körkort är meriterande

Ansvar:
- Service, underhåll & reparationer av kundmaskiner på fältet
- Idrifttagning
- Utbildning - kunder & partners
- Teknisk support
- Intern kunskaps- & erfarenhetsöverföring

En mycket kreativ och självständig arbetsroll med stor variation väntar Dig som antar denna utmaning.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos DISAB Vacuum Technology AB och tillträde sker efter överenskommelse. Välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval. Du söker tjänsten på www.wikan.se.

Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta Erik Samuelsson, 08-540 827 41.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-09-04

Tjänstgöringsort

Stockholm (Stockholms län)

Kontaktpersoner
Erik Samuelsson 08-540 827 41

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår