Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Bygg & anläggning (Stockholm)

Byggsmeder/Montörer inom bygg & anläggning

Byggsmeder/Montörer inom bygg & anläggning

Om företaget
Sedan 2017 heter vi Smekab Citylife och varumärket representerar vårt bolag Saferoad Smekab AB.

Företagets historia tog sin början år 1961 med tillverkning av högkvalitativa stallinredningar i samarbete med De Laval Sales AB, ett samarbete som fortfarande pågår. Under de senaste 40 åren har vi gått från att bygga stallinredningar till att bli ledande innovatörer av produkter och tjänster som bidrar till ökad säkerhet och trivsel i urbana miljöer. Vi erbjuder kvalitetsprodukter med hög funktionalitet, säkerhet och tidsenlig design. Utveckling och förbättring sker kontinuerligt genom ett nära samarbete med arkitekter, konstruktörer, formgivare och kunder. Smekab Citylife erbjuder också produkter för bygg- och anläggning, samt legoproduktion och varmförzinkning.

Saferoad Smekab AB ingår, sedan 2008, i den norska industrikoncernen Saferoad. Smekab Citylife har sitt huvudkontor i skånska Önnestad, och är representerade med bemannade kontor i Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Välkommen att läsa mer om oss på www.smekabcitylife.se

Smekab Citylife växer och vi planerar för fortsatt tillväxt. Ett segment som vi ser stor potential i är montering, installation och service. Vi har tagit beslut om att bygga upp intern kompetens för installation och service av våra produkter ute hos kund, främst inom byggsektorn, i Stockholm och söker därför två personer för dessa arbetsuppgifter.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som byggsmed för Smekab Citylife arbetar du med installation, driftsättning samt service av företagets produkter ute hos kund. Exempel är installation av räcken, bilspärrar, cykelprodukter, bommar, pollare, möbler etc. Arbetet kommer större delen av tiden att vara förlagd ute på förekommande externa byggarbetsplatser.

Organisatorisk tillhörighet för denna tjänst är företagets produktionsavdelning, men där arbetet med installation och service leds och planeras av företagets projektledare.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i rollen krävs ett stort mått av flexibilitet och kundfokus. Inget uppdrag är det andra likt så det krävs ett personligt driv och en vilja att lösa varje uppgift. I huvudsak består uppdragen av inplanerade projekt, men uppdrag kan även uppstå med väldigt kort varsel vilket kräver flexibilitet och förmåga att kasta om sitt fokus. Ute på fältet är du en Smekab Citylife-ambassadör med allt vad det innebär.

Det är bra om du är van vid att arbeta på byggarbetsplatser och har kunskaper inom ritningslära. Det är viktigt att du har kunskaper för att arbeta med stål. God produktkännedom, ett allmänt tekniskt intresse, praktisk problemlösning och en vilja att lära sig nytt är ett måste.

Meriterande kunskap/certifikat:

- Heta arbeten
- Arbete på väg
- Liftkunskap
- Markarbeten

I tjänsten kommer det att krävas kunskap om förekommande elektronik- och svagströmsutrustning, detta är också något som kommer att ingå i introduktionsutbildningen. Har du en elbehörighet motsvarande BB2 kommer detta ses som meriterande. Flytande svenska i både tal och skrift är ett krav.

B-körkort är ett krav.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Smekab Citylife. Provanställning tillämpas. Arbetet är förlagt dagtid. Tjänsten har placeringsort Kista med ett uppskattat geografiskt arbetsområde med ca. 8-10 mils radie.

Har du frågor och/eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Erik Samuelsson på Wikan Personal på tel. 08-540 827 41. Vi tar endast emot ansökningar via Wikan Personals hemsida, www.wikan.se.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-10-09

Tjänstgöringsort

Stockholm (Stockholms län)

Kontaktpersoner
Erik Samuelsson 08-540 827 41

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår