Tillbaka till sök
Utgått jobb

Solcellsmontörer

Solcellsmontörer

Om företaget
Solcellsproffsen är ett oberoende och ingenjörsdrivet kunskapsbolag vars mål är att underlätta omställningen till elsamhället och möjliggöra att förändringen sker med förnybara energikällor och energieffektivisering. Solcellsproffsen grundades 2011. Idén med bolaget var att sälja smarta och enkla lösningar för solceller och genom åren har vi utökat till fler medarbetare och byggt på vår kompetens för att ständigt leverera bättre och smartare lösningar.

Nu söker Solcellsproffsen nya solcellsmontörer! Det finns stora möjligheter för dig som vill bidra till omställningen mot förnybar energi och en mer hållbar värld. Vi är ett ungt, spännande och starkt växande företag i en snabbväxande bransch där du har stora möjligheter att påverka din arbetsdag och växa i din roll. Har du ett intresse av att arbeta med kroppen och gillar ett omväxlande arbete utomhus?

Vi är väldigt engagerade och måna om våra medarbetare. Vi hoppas att du vill göra denna fantastiska resa med oss.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som solcellsmontör hos Solcellsproffsen arbetar du med att montera solpaneler och dra kabel på tak, på fasad och på mark. Du kommer även montera taktillbehör, såsom snörasskydd m.m, samt bygga ställning och montera fallskydd. I tjänsten kommer du att dokumentera ditt utförda arbete. Du kommer att ha en del kontakt med kunder så ett starkt kundfokus är viktigt.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har följande personliga egenskaper:

- Positiv, initiativtagande och social
- God förmåga att arbeta i grupp
- Engagerande och drivande
- Känner yrkesstolthet och vill bidra till hög kvalitet i utförda arbeten
- Tålamod

Meriterande kunskap/certifikat:

- Ställningsbyggande
- Fallskyddsutbildning
- Heta arbeten
- Belastningsergonomi

Tidigare erfarenhet av arbete på tak, till exempel som solcellsmontör eller takläggare, är meriterande. Du bör vara en händig person som kan hantera verktyg.

B-körkort är ett krav.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Solcellsproffsen. Provanställning tillämpas. Arbetet är förlagt dagtid. Tjänsten har placeringsort Sollentuna och du kommer främst att arbeta i Storstockholm.

Har du frågor och/eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Erik Samuelsson på Wikan Personal på tel. 08-540 827 41. Vi tar endast emot ansökningar via Wikan Personals hemsida, www.wikan.se.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-02-05

Tjänstgöringsort

Stockholm (Stockholms län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår