Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Ekonomi/administration/personal (Stockholm)

Ekonomiadministratör till Skanska

Ekonomiadministratör till Skanska

Om företaget
Välkommen till Skanska Industrial Solutions, ett dotterföretag inom Skanska Sverige AB! Här jobbar vi med helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. I vår verksamhet inom infraservice ingår bland annat drift och underhåll av Sveriges vägnät, och även brounderhåll, trafikanordningar samt mark- och anläggningsarbeten.
I dagsläget är vi ca 130 medarbetare över hela landet, och vi växer för varje år.
Nu söker vi på Skanska Industrial Solutions en Ekonomiadministratör som är redo att ta nästa kliv i en familjär organisation med högt i tak. Vill du vara med på resan?


Dina arbetsuppgifter
Som Ekonomiadministratör hos oss kommer du ha ett varierande arbete inom både ekonomi och administration. I dina arbetsuppgifter ingår krediteringar, attesteringar av fakturor, fakturering och dokumentation. Du kommer även arbeta nära Produktionschefen och få bygga och implementera nya dokumentationslösningar för verksamheten, i ett led att öka effektiviteten inom organisationen. Förutom de administrativa arbetsuppgifterna kommer du ha en hel del kundkontakt, där snabba puckar är en självklarhet i branschen! Du har en viktig roll där det är av hög vikt att du är noggrann, har goda IT-kunskaper inom Word och Excel, samt är flexibel som person.

Du kommer utgå från Skanska Industrial Solutions kontor i Västerhaninge, men kommer under arbetsdagen röra dig i hela Stockholm på våra olika projekt vi arbetar med.

Du kommer ingå i en grupp om ca 9 personer som värnar om att ha kul på jobbet, högt i tak och ett nära samarbete.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en van användare av Word och Excel, och har en naturlig administrativ ådra. Du gillar när det händer saker och du har lätt för att skifta i dina arbetsuppgifter, samt hjälpa dina kollegor vid behov. Goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska är viktigt för rollen. Tidigare erfarenhet, gärna 3-5 år, av ekonomiarbete är ett krav för denna tjänst.

Även B-körkort är ett krav för denna tjänst, då arbetet även innefattar tjänsteresor både i Stockholm och övriga Sverige.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald på arbetsplatsen som en styrka och tillgång, och välkomnar därför sökande med olika bakgrunder.


Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Skanska Industrial Solutions med Wikan Personal. Uppdraget är ett konsultuppdrag om 6 månader som sedan övergår i anställning hos Skanska Industrial Solutions.

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Dennis Silvertun på 0708-942676 eller dennis.silvertun@skanska.se
Vid frågor gällande rekryteringen är du välkommen att kontakta Mikaela Ahl på 0738-603643 eller mikaela@wikan.se

Vi tillämpar löpande urval för denna tjänst, och tjänsten kan därför bli tillsatt innan utsatt datum.
Varmt välkommen med din ansökan, och varmt välkommen till Skanska Industrial Solutions!


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-10-24

Tjänstgöringsort

Stockholm (Stockholms län)

Kontaktpersoner
Mikaela Ahl 08-540 827 43
Erik Samuelsson 08-540 827 41

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår