Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Bygg & anläggning (Stockholm)

Arbetsledare till Skanska

Arbetsledare till Skanska

Om företaget
Välkommen till Skanska Industrial Solutions, ett dotterföretag inom Skanska Sverige AB! Här jobbar vi med helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. I vår verksamhet inom infraservice ingår bland annat drift och underhåll av Sveriges vägnät, och även brounderhåll, trafikanordningar samt mark- och anläggningsarbeten.

I dagsläget är vi ca 130 medarbetare över hela landet, och vi växer för varje år.

Nu söker vi på Skanska Industrial Solutions en Arbetsledare Trafikanordningar som är redo att ta nästa kliv i en familjär organisation med högt i tak. Vill du vara med på resan?


Dina arbetsuppgifter
Du kommer ha varierade arbetsuppgifter som innefattar leda och coacha ditt team, uppföljningsarbete, planering och upprättande av TA-planer, tillståndsansökningar och givetvis uppfölja våra högt ställda krav inom arbetsmiljö och säkerhet. Du kommer även ha en tät uppföljning och kontakt med underentreprenörer, samt ha ett ansvar kring att etablera nya kontaktnät med kunder. För oss på Skanska Industrial Solutions är det viktigt med en bra teamkänsla, högt engagemang och arbetsglädje på jobbet!

Du är en naturlig, positiv, engagerad och företagsam ledare för dina medarbetare och organisationen. För att lyckas i denna tjänst krävs det att du har ett stort eget driv och inbringar stort förtroende för dina medarbetare. Här på Skanska Industrial Solutions har du goda möjligheter att påverka ditt arbete och initiativ uppskattas inom organisationen.

Tjänsten utgår från Västerhaninge, men tjänsteresor i Stockholm och övriga Sverige ingår.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Det är fördelaktigt om du har tidigare dokumenterad erfarenhet som Arbetsledare, gärna inom branschen. Goda IT-kunskaper och erfarenheter av Microsoft Office-paketet, goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska, samt B-körkort är krav för denna tjänst.

Tidigare YH-utbildning, erfarenhet inom Bluebeam och/eller autocad, C-körkort samt APV 1&2 samt ?SIK? är starkt meriterande för tjänsten.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald på arbetsplatsen som en styrka och tillgång, och välkomnar därför sökande med olika bakgrunder.


Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Skanska Industrial Solutions med Wikan Personal. Uppdraget är ett konsultuppdrag om 6 månader som sedan övergår i anställning hos Skanska Industrial Solutions.

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Dennis Silvertun på 0708-942676 eller dennis.silvertun@skanska.se
Vid frågor gällande rekryteringen är du välkommen att kontakta Mikaela Ahl på 0738-603643 eller mikaela@wikan.se

Vi tillämpar löpande urval för denna tjänst, och tjänsten kan därför bli tillsatt innan utsatt datum.
Varmt välkommen med din ansökan, och varmt välkommen till Skanska Industrial Solutions!


Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-10-24

Tjänstgöringsort

Stockholm (Stockholms län)

Kontaktpersoner
Mikaela Ahl 08-540 827 43
Erik Samuelsson 08-540 827 41

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår