Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Lager & logistik (Stockholm)

Lastbilschaufförer till norra Stockholm

Lastbilschaufförer till norra Stockholm


Lastbilschaufförer till norra Stockholm

Om företaget
För kommande uppdrag söker vi nu flera lastbilschaufförer som vill arbeta inom renhållning under sommarmånaderna, och sedan ansluta till ett kundföretag inom isoleringsbranschen. Båda uppdragen utgår från norra Stockholm, så det är fördelaktigt att du är bosatt norr om Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
Uppdraget som startar i juni kommer vara kärltömning av hushållssopor i kommunerna kring Knivsta, Sigtuna och Upplands Bro. Behovet är som störst till kundens 4-facks bilar, men det finns även behov på 2-facks bilarna.
Uppdraget som ansluter i augusti är med utgångsort Täby, där man kommer hjälpa till och assistera vid isoleringsarbeten i hus och fastigheter. Det är fördel om du tidigare arbetat med någon form av hantverksyrken, eller anser dig vara händigt lagd. Då man stundtals är och arbetar på tak är det viktigt att man inte är höjdrädd.

För att lyckas i båda uppdragen bör man gilla och klara av fysiskt krävande arbeten, då båda uppdragen är tunga, i form av både dragande av sopkärl, samt bärande av isoleringssäckar. Arbetstider är måndag-fredag 6-15. Tanken är att man först arbetar juni, juli, augusti hos vår renhållningskund, för att sedan i augusti gå över till kunden inom isolering. Då båda uppdragen utgår från norra Stockholm ser vi det positivt att man bor någonstans i norra Stockholm.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Kvalifikationer för tjänsten:
C-kort
YKB (lastbil)
God fysik

Meriterande:
Tidigare erfarenhet som lastbilschaufför

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Wikan Personal Stockholm AB. Välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval. Du söker tjänsten på www.wikan.se.

Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta Mikaela Ahl, 0738603643, mikaela@wikan.se.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2023-06-22

Tjänstgöringsort

Stockholm (Stockholms län)

Kontaktpersoner
Mikaela Ahl 08-540 827 43
Erik Samuelsson 08-540 827 41

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår